URGENT

L’Ajuntament aprova la creació i posada en marxa de la ‘Bústia ètica i de bon govern de l’Ajuntament de Palafolls’

Compartiu aquesta història

Dimecres passat al matí, el ple extraordinari i d’urgència que va convocar l’Ajuntament de Palafolls, comptava amb el punt a l’ordre del dia referent a la ‘Bústia ètica i de bon govern de l’Ajuntament de Palafolls’. 

Aquesta és una eina ciutadana que ha de permetre que els palafollencs i palafollenques puguin fer comunicacions o alertes, de forma anònima i amb garantia de confidencialitat, sobre males pràctiques o conductes irregulars a l’Ajuntament de Palafolls, que coneguin o de les que tinguin sospites fonamentades. Així ho va indicar Francesc Alemany, alcalde de Palafolls.

Un cop rebuda la queixa, un comitè ètic definirà si la denúncia té fonament o no. L’alcalde va recordar que aquesta és una acció vinculada al Pla Antifrau que l’ajuntament va iniciar fa uns mesos. La creació d’aquest recurs ciutadà, a més, també és un dels requisits per tal de poder accedir a la subvenció per als pisos de protecció oficial. El punt, finalment, va quedar aprovar per unanimitat de tots els grups municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics