URGENT

L’AMPA de l’Institut Font del Ferro suspèn l’intercanvi de llibres de segona mà

Compartiu aquesta història

Any rere any, des de l’AMPA de l’Institut Font del Ferro s’han organitzat diferents fires per intercanviar els llibres entre alumnes. Enguany, però, les característiques dels nous cursos escolars no permeten que sigui viable fer aquesta fira, per tant, l’AMPA ha decidit que la millor decisió és suspendre-la. I, és que, el proper curs totes les classes excepte primer i segon d’ESO treballaran amb llicències digitals i no utilitzaran llibres físics. Així ho ha indicat Ángela Martínez, una de les mares de l’AMPA.

Malgrat aquesta decisió, Martínez indica que, normalment, els pares ja tenen els seus contactes a qui per fer la compra-venda. Tot i això, els pares que ho necessitin poden posar-se en contacte amb l’associació per tal que els facilitin el contacte d’alguna família que vengui els llibres. El telèfon de l’AMPA al qual es pot enviar un missatge de Whatsapp és el 656 583 673.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics