URGENT

Cap de setmana de pre Castanyada amb l’ACEP

Compartiu aquesta història

Un any més, Palafolls s’omplirà de castanyes, moniatos i disfresses aquesta Castanyada. I, és que algunes de les entitats del municipi ja han començat a preparar diverses activitats per gaudir de la Castanyada. És el cas de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls qui ha preparat una pre castanyada aquest cap de setmana.

Concretament, el dissabte al matí l’ACEP convida tothom a gaudir de la castanyada davant el Casal de la Dona de Palafolls. Anna Tortosa, nova presidenta de l’associació, ha detallat que la intenció d’aquesta activitat és continuar amb les tradicions catalanes. És per això que estaran regalant castanyes a tothom qui s’hi acosti i hi haurà activitats pels més petits de la casa i els seus acompanyants. 

Les activitats s’allargaran dues hores i hi haurà espectacles de màgia, música i castanyes per tothom.

El conjunt d’actes es duran a terme a partir de les 10h i fins a les 12h. Tothom interessat pot recollir la seva invitació en els comerços adherits a l’ACEP o acostant-se directament aquest dissabte al Casal de la Dona. Des de l’organització indiquen que, en cas de pluja, la festa es traslladarà dins el Casal de la Dona. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics