URGENT

Palafolls Som votarà contra la urgència de tractar les ordenances al ple municipal

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, la sala de plens acull una nova sessió ordinària del ple municipal. En aquest cas, un dels temes que s’han de tractar són les ordenances municipals per l’any vinent. Aquest és un punt que entra per urgència a l’ordre del dia, però per poder-lo tractar, els partits amb representació al consistori han de votar a favor d’aquesta urgència.

Palafolls Som, amb Mònica Armada al capdavant, ha manifestat aquest matí a les xarxes socials del partit la intenció de votar en contra de la urgència. I, en conseqüència, també votaran en contra de la modificació de les ordenances en cas que sigui necessari. 

La urgència s’aprova amb els vots a favors de la majoria absoluta, en el cas de Palafolls es necessiten 7 vots. Per tant, a hores d’ara està en mans del PSC decidir si es tracta la urgència al ple. En cas que el PSC també voti en contra, no es podrà debatre el tema i molt probablement no es podran modificar les ordenances ni apujar els impostos de l’IBI i de construccions per l’any vinent, tal com pretén fer el govern municipal d’ERC. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics