URGENT

Arriba la segona edició de ‘Fem un Glop’

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, el local de l’Eixida a Can Batlle serà l’indret que acollirà la segona edició de ‘Fem un Glop’, una de les iniciatives que duu a terme l’entitat palafollenca Glop de Bosc. 

L’eix vertebrador d’aquesta entitat és l’Aplec de Ratafia, tot i això, i per animar un públic més jove i vista la bona acollida que va tenir la primera edició, han volgut tornar a impulsar el ‘Fem un Glop’. Sergi Perpinyà, un dels membres de l’entitat, indica que aquesta és una jornada d’esbarjo i festa, en què no es perd l’essència de Glop de Bosc ,entre els membres i tothom qui vulgui unir-se a ells. 

Segons detalla Perpinyà, aquestes activitats permeten que molta més gent conegui l’entitat i s’animi a participar-hi. Precisament, l’última assemblea oberta que van celebrar va animar més palafollencs a unir-se a l’entitat i, aquests, ara són una part activa del grup.

Pel que fa a les activitats preparades, entre altres, s’ha organitzat un taller de còctels amb la ratafia com a protagonista i haurà concerts i l’entrega de premis del ‘Glop Literari’, el concurs literari de Sant Jordi.  Totes les activitats són lliures, excepte el taller de còctels que necessita inscripció prèvia. Tothom interessat es pot inscriure des del web de Glop de Bosc o a través de les seves xarxes socials. Tothom interessat en el segon ‘Fem un Glop’ té una cita aquest dissabte 18 de maig a partir de les 19h al local de l’Eixida a Can Batlle. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics