ASPRONIS recapta prop de 15.000€ al 2n Sopar Solidari

Compartiu aquesta història

Dimecres al vespre es va dur a terme el 2n Sopar Solidari de la Fundació Aspronis a l’Hotel Santa Marta de Lloret. La vetllada va aconseguir recaptar un total de 14.600€ entre els coberts venuts, les taules de diverses empreses, les col·laboracions i el sorteig final. 

Els beneficis d’aquest segon sopar solidari estaran destinats a infants en situació de pobresa per tal d’oferir-los recursos i oportunitats educatives i de lleure. Fa uns dies el director general d’Aspronis confessava que esperaven poder superar els gairebé 12.000€ recaptats en el primer sopar solidari d’ASPRONIS l’any passat i, finalment, sí que s’ha superat aquesta xifra.

La cita, a la vegada, va acollir la 1a gala de Premis Aspronis, que busquen guardonar institucions o persones que han contribuït i que contribueixen al propòsit funcional de la fundació des de diferents àmbits. En aquest sentit, es van entregar quatre premis, tots ells amb noms de persones destacades del patronat d’ASPRONIS. 

En aquest primera edició els guardonats van ser l’Ajuntament de Blanes en l’àmbit assistencial amb el Premi Maria Dolors Oms; l’empresa Chupa Chups amb el premi Robert Pujol dins l’àmbit laboral; el Club de Vela de Blanes amb el premi Xavier Oms en l’àmbit esportiu o de lleure; i, finalment, Sor Lucía Caram amb el premi Joan Domènech als valors culturals o socials. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.